Това съобщиха от Министерството на външните работи. Сред специалните гости на събитието

...
Това съобщиха от Министерството на външните работи. Сред специалните гости на събитието
Коментари Харесай

България е домакин на официалната среща на министрите на външните работи на страните - членки на ЦЕИ

Това оповестиха от Министерството на външните работи. Сред специфичните посетители на събитието ще бъдат Генералният секретар на Организацията за икономическо съдействие и развиване Матиас Корман, както и представители на Световната здравна организация, Организацията за черноморско икономическо съдействие, Европейската банка за възобновяване и развиване и Адриатическо-йонийската самодейност.

 

На 6 ноември министърът на външните работи Николай Милков ще бъде хазаин на тържествена вечеря за ръководителите на делегациите на страните – членки на Инициативата и специфичните посетители в Националния исторически музей. Министерство на външните работи ще даде на медиите протоколни фрагменти от събитието.

 

На 7 ноември в резиденция " Бояна “ ще се състои срещата на външните министри на страните от Инициативата. След края на пленарното съвещание министър Милков, ръководителят на ЦЕИ Роберто Антонионе и държавният секретар на Молдова Владимир Кук ще дадат брифинг за представителите на медиите от 13:00 до 13:30 ч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР